Днес е вторият ден от официалното посещение на председателя на Народното

...
Днес е вторият ден от официалното посещение на председателя на Народното
Коментари Харесай

Продължава посещението на Росен Желязков в Албания

Днес е вторият ден от  формалното посещаване на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков в Албания . Визитата е по покана на ръководителя на албанския парламент Линдита Никола.

Председателят на Народното събрание ще се срещне през днешния ден с президента на Република Албания Байрам Бегай и ръководителя на Народното събрание на страната Линдита Никола.

В постройката на албанския парламент в границите на формалното посещаване на ръководителя на Народното събрание през днешния ден ще бъде открита галерия „ Дипломация и изкуство “.



Тази вечер ще бъде проведен банкет на посолството на България в Тирана по случай 3 март , Националния празник на България.

Росен Желязков е съпроводен от делегация, в чийто състав има по един депутат от всяка парламентарна група в 49-ото Народно заседание на Република България.

В делегацията са ръководителят на Групата за другарство България–Албания и депутат от " Възраждане " Климент Шопов и членовете на групата Тома Биков (народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС) и Румен Гечев (народен представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “).

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР